ATELIER
DRIE
ARCHITECTEN

Over ons

VACATURE

Ben jij een gemotiveerde en leergierige (ingenieur) architect en heb je zin om ons team te komen versterken en mee te werken aan onze residentiële projecten?

Als projectarchitect ben je de contactpersoon voor klanten, overheden en aannemers en begeleid je het volledige proces van begin tot einde.

° Je beschikt over een zelfstandig statuut.

° Je hebt 2 jaar of meer ervaring en hebt minstens alle fasen van een bouwproces al eens doorlopen.

° Je bent in staat een volledig project op te volgen en te organiseren. 

° Je hebt inzicht in planning, kostprijs en techniciteit van een bouwproject. 

° Goed overweg kunnen met Microsoft pakket (Word, Excel,..), kennis van ArchX en Vectorworks zijn een grote plus. Doorgroeien hierin is een mogelijkheid.

° Je beschikt over het nodige oog voor detail en precisie, evenals over een leergierige ingesteldheid.

° Je kan gestructureerd werken.

° Je haalt veel voldoening uit het samenwerken met collega’s.

° Je bent een teamplayer die autonoom zijn/haar taken tot een goed einde kan brengen.

° Je beschikt over een rijbewijs B én een auto.

AANBOD

° Een voltijdse job met het oog op een langdurige samenwerking. 

° De job bestaat uit de verschillende facetten van het bouwproces en biedt variatie (verbouwing/nieuwbouw) binnen vooral residentiële projecten. 

° Een goede work/life balance ervaren wij als essentieel voor een duurzame samenwerking.

° Je komt terecht in een enthousiast team met een informele, gezellige werksfeer.

° Een correcte verloning aangepast naar jouw kennis en ervaring. Dit is in overleg te optimaliseren.

° Flexibele werkuren .

WERKEN BIJ ATELIER DRIE ARCHITECTEN

Atelier Drie Architecten is een architectenbureau met aandacht voor detaillering, interieur en exterieur. Een duidelijke communicatie, transparantie en begeleiding van de bouwheer staan gedurende het hele ontwerp- en bouwproces voorop. We streven naar een goede service, zoals je die zelf graag krijgt.

Caroline en Katina, de gezichten achter Atelier Drie Architecten, zijn eerlijk en nemen geen blad voor de mond. Met de nodige humor en woordspelingen (dit durft al eens foutlopen) zijn we steeds recht voor de raap. Daarnaast zijn ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief, verantwoordelijkheid en work-life balance een belangrijk uitgangspunt.

We merken dat Atelier Drie Architecten aan het groeien is en we willen ons met de volle 100% blijven overgeven aan het creatieve proces. Daarom zijn we opzoek naar versterking die ons hierbij verder kan ondersteunen. 

Info over onze projecten kan je steeds terugvinden op onze site.

Past de bovenstaande vacature voor minstens 90% bij jou en heb je zin om onze nieuwe collega te worden?

Stuur ons een e-mail met je CV en foto naar info@a3architecten.be

Op basis hiervan maken we graag tijd voor je aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.


ONZE VISIE

Atelier Drie Architecten is een jong architectenbureau dat werd opgericht door collega-vriendinnen die besloten om hun krachten te bundelen onder één vennootschap. Ons kantoor is gelegen aan de voet van de Grote markt in het historische centrum van Lier.  Onze ervaring vloeit grotendeels voort uit projecten in de particuliere sfeer: nieuwbouwwoningen, verbouwingen, meergezinswoningen, kleine appartementsgebouwen, …
Met een gezonde ambitie en leergierigheid vatten we elk project aan in teamverband. Dit vertaalt zich in een op-maat-gemaakte architectuur. Omdat elk project andere randvoorwaarden heeft vinden we het belangrijk om steeds de nabije omgeving hierin te betrekken. Architectuur staat namelijk nooit op zichzelf!
Daarnaast biedt Atelier Drie Architecten ook een kijk op interieurarchitectuur. Er wordt naar gestreefd om te ontwerpen zowel van binnen- als van buitenuit. Deze symbiose tussen het exterieur en het interieur zorgt voor een kloppend totaalplaatje.
De zoektocht naar kwalitatieve architectuur zit enerzijds in het vormgeven van de grote krachtlijnen en anderzijds in het ontwerpen van details die elk project uniek maken.  Er wordt gestreefd naar een leesbare vormgeving met de nadruk op kwaliteit en dit zowel op functioneel, esthetisch als bouwkundig vlak. 
Naast het ontwerpen van architectuur staan we de opdrachtgever bij tijdens het volledige bouwproces. Bouwen is een complex gegeven waarbij de juiste sturing en communicatie van groot belang zijn. Tijdens de verschillende fasen wordt steeds het budget geëvalueerd zodat het totaal kostenplaatje helder en overzichtelijk blijft.

TEAM

Caroline Livens – zaakvoerder en interieurarchitecte
Katina Teunen – zaakvoerder en architecte
Eveline Stoelen – administratief medewerker
Juna Merckx – stagiaire interieurarchitecte

ORDE VAN ARCHITECTEN
Opgenomen op de tabel van de Orde van Architecten (Provinciale Raad Antwerpen – Rucaplein 104 te Wilrijk) onder volgend stamnummer: B910056
VERZEKERING
De polis voor onze beroepsaansprakelijkheid werd afgesloten bij Protect (Jetse Steenweg 212 te Brussel): 00/A.15146.
DE ARCHITECT
Voor algemene informatie kan u terecht op: www.architect.be