ATELIER
DRIE
ARCHITECTEN

Over ons

ONZE VISIE

Atelier Drie Architecten is een jong architectenbureau dat werd opgericht door collega-vriendinnen die besloten om hun krachten te bundelen onder één vennootschap. Ons kantoor is gelegen aan de voet van de Grote markt in het historische centrum van Lier.  Onze ervaring vloeit grotendeels voort uit projecten in de particuliere sfeer.
Met een gezonde ambitie en leergierigheid vatten we elk project aan in teamverband. Dit vertaalt zich in een op-maat-gemaakte architectuur. Omdat elk project andere randvoorwaarden heeft vinden we het belangrijk om steeds de nabije omgeving hierin te betrekken. Architectuur staat namelijk nooit op zichzelf!
Daarnaast biedt Atelier Drie Architecten ook een kijk op interieurarchitectuur. We bekijken elk ontwerp zowel van binnen- als van buitenuit. Deze symbiose tussen het exterieur en het interieur zorgt voor een kloppend totaalplaatje.
De zoektocht naar kwalitatieve architectuur zit enerzijds in het vormgeven van de grote krachtlijnen en anderzijds in het ontwerpen van details die elk project uniek maken.  Er wordt gestreefd naar een leesbare vormgeving met de nadruk op kwaliteit en dit zowel op functioneel, esthetisch als bouwkundig vlak. 
Naast het ontwerpen van architectuur staan we de opdrachtgever bij tijdens het volledige bouwproces. Bouwen is een complex gegeven waarbij de juiste sturing en communicatie van groot belang zijn. Tijdens de verschillende fases wordt het budget steeds geëvalueerd zodat het totaal kostenplaatje helder en overzichtelijk blijft.

TEAM

Caroline Livens – zaakvoerder en interieurarchitecte
Katina Teunen – zaakvoerder en architecte
Eveline Stoelen – administratief medewerker
Juna Merckx – stagiaire interieurarchitecte

ORDE VAN ARCHITECTEN
Opgenomen op de tabel van de Orde van Architecten (Provinciale Raad Antwerpen – Rucaplein 104 te Wilrijk) onder volgend stamnummer: B910056
VERZEKERING
De polis voor onze beroepsaansprakelijkheid werd afgesloten bij Protect (Jetse Steenweg 212 te Brussel): 00/A.15146.
DE ARCHITECT
Voor algemene informatie kan u terecht op: www.architect.be